Skip to main content

De Kapsalon

Kapsalon voor dames en heren

Onze gespecialiseerde salon met zo’n 10 medewerkers, is na bijna 60 jaar, nog steeds één van dé toonaangevende salons in Beverwijk. Onze stylisten, kleurspecialisten en visagisten zijn constant op zoek naar verandering en vernieuwing in hun vakgebied.

In een ontspannen sfeer gaan we samen met jou op zoek naar het beste wat haar en make-up jou kunnen bieden.

Persoonlijke aandacht

Bij ons draait alles om jou er mooier uit laten zien. Daarom heeft elk teamlid zijn eigen specialisatie. Omdat iedereen uniek haar heeft, is persoonlijk advies onmisbaar. Onze stylisten geven je coupeadvies op basis van je gezichtsvorm, wensen, haarkwaliteit en de nieuwste trends.

Maar ook de innerlijke mens wordt bij ons verwend. Geniet van heerlijke koffie, verse muntthee, een soepje tijdens lunchtijd en op vrijdagmiddag een gezellige ‘borrel’. Zo wordt je bezoek aan onze salon een complete beleving.

Ray van den Berg Kappers maakt het makkelijk met een online boekingssysteem. Maak direct een afspraak met je favoriete hairstylist via onze reserverings-App ‘Kappers’ of de button op onze website. Voor behandelingen zoals kleuren en omvorming plannen we graag samen met jou. Mooi haar begint namelijk met goed overleg. Bel ons of kom langs in de salon om de mogelijkheden te bespreken. Heb je een wijziging in je planning? Laat het ons dan minstens 24 uur van tevoren weten.

In een apart gedeelte van de salon bieden we:

  • Hairextensions / haarverlenging
  • Visagie / make-up advies
  • Hoofdhuidanalyses
  • Diverse behandelingen zoals harsen en epileren

Deze diensten werken op afspraak. Voor haaraanvullingen, haarstukken, pruiken of haarwerk kun je terecht in onze naastgelegen haarwerksalon.

Onze producten

We verwelkomen een diverse groep klanten in onze salon, net zoals ons team bestaat uit uiteenlopende persoonlijkheden. Daarom adviseren we ook een breed scala aan productlijnen. We houden allemaal van mooi haar, maar ieder op zijn eigen manier.

De producten die je gebruikt voor het verzorgen en stylen van je haar, kunnen je look maken of breken. “Ik krijg het thuis nooit zo mooi als bij de kapper,” horen we vaak. Maar met het juiste advies komt jouw haar echt tot zijn recht, en dat is precies waar wij voor staan.

Of je nu gaat voor lang glanzend haar, prachtig gedefinieerde krullen, strak geknipte coupes of nonchalant vallend haar dat eruitziet alsof er niets aan gedaan is, alles is mogelijk. We geven graag persoonlijk stylingadvies dat past bij jouw coupe. Natuurlijk laten we ook zien welke hottools je het beste kunt gebruiken, zodat je de salon mee naar huis neemt! Alle tools die we in de salon gebruiken, zijn ook te koop. Zo kun je thuis dezelfde perfecte look creëren als in de salon. Dat is precies wat we jou willen bieden.

Wij zijn o.a. depositeur van:
Olaplex
Authentic-Beauty-Concept
Kevin-Murphy
Make-up-studio
Eleven-Autstralia
Mediceuticals-Zwart
Great-Lenghts
Boucleme Curls
Ons eigen private label

Ray

Het gebruik van een klassieke gel, is in haarmode echt geweest. Juist het gebruik van de juiste wax, paste of pomade bepaalt en versterkt de look die kappers voor ogen hebben na het knippen van de gewenste coupe. Alle 9 producten van RAY zijn “easy to use”. Van een sterke hold tot soepele glans, creëer je met gemak diverse resultaten. Vertrouwd met de private label producten van RAY? Ook is er een fijne Ray Moisture Shampoo, Moisture Mask en een serum. Ideaal voor de juiste reiniging en verzorging van normaal tot gekleurd haar.