Skip to main content

De Kapsalon

Kapsalon voor dames en heren

Onze gespecialiseerde salon met zo’n 10 medewerkers, is na 50 jaar, nog steeds één van dé toonaangevende salons in Beverwijk. Onze stylisten, kleurspecialisten en visagisten zijn constant op zoek naar verandering en vernieuwing in hun vakgebied.

In een ontspannen sfeer gaan we samen met jou op zoek naar het beste wat haar en make-up jou kunnen bieden.

Persoonlijke aandacht

Ons uitgangspunt bij alles wat we doen, is dat jij er mooier van wordt. Om hier optimaal aan te kunnen voldoen, hebben onze teamleden een specialisatie. Niemand heeft het zelfde haar, dus advies op maat is een must. Onze stylisten voorzien je van een coupeadvies, gebaseerd op je gezichtsvorm, je eigen wensen, je haarkwaliteiten en trends. Ook de innerlijke mens wil zo af en toe wel eens verwend worden, ook daar zorgen wij goed voor tijdens je salonbezoek. Een heerlijke koffie, verse muntthee, een soepje tijdens lunchtijd en de vrijdagmiddag ‘borrel’ maken o.a. je kappersbezoek aan onze salon tot een totale beleving.

Ray van den Berg kappers maakt gebruik van een online boekingssysteem. Wel zo makkelijk. Maak meteen een afspraak met je favoriete hairstylist! Een afspraak maken kan snel en makkelijk via onze reserverings-App.: ‘kappers’, of de button hier op de site. Behandelingen als kleuren, omvorming of overige wensen plannen wij graag zelf voor u in. Want mooi haar begint bij goed overleg. Maak daarom telefonisch óf in de salon een afspraak, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Is je planning veranderd, laat ons dat 24 uur van te voren even weten.

In een apart gedeelte van de salon kunt u terecht voor:

  • hairextensions / haarverlenging;
  • visagie/ make-up advies;
  • hoofdhuidanalyses en;
  • diverse behandelingen zoals harsen en epileren.

Hier werken wij altijd volgens afspraak. Wilt je meer weten over haaraanvulling, haarstukken, pruiken of haarwerk. Daarvoor kan je terecht in de naast ons gelegen haarwerksalon.

Onze producten

Een goed styling advies voor thuis is héél belangrijk! Het kan hét verschil zijn in het zelf kunnen modeleren van je eigen haar! “Ik krijg het nooit zoals bij de kapper”…. Is een vaak gehoorde kreet. Maar wél met de juiste producten of tools! Na het knippen laten wij je duidelijk zien hoe je je haar goed in model kunt brengen, met gemakkelijke tips en trucs. Met de föhn, krul of stijltang, handen én een goede finishing……. Ray van den Berg kappers werken uitsluitend met de beste haarverzorging en stylingproducten.

Wij zijn o.a. depositeur van:
Olaplex
Authentic-Beauty-Concept
Kevin-Murphy
Make-up-studio
Eleven-Autstralia
Mediceuticals-Zwart
Great-Lenghts
Boucleme Curls
Ons eigen private label

Ray

Het gebruik van een klassieke gel, is in haarmode echt geweest. Juist het gebruik van de juiste wax, paste of pomade bepaalt en versterkt de look die kappers voor ogen hebben na het knippen van de gewenste coupe. Alle 9 producten van RAY zijn “easy to use”. Van een sterke hold tot soepele glans, creëer je met gemak diverse resultaten. Vertrouwd met de private label producten van RAY? Ook is er een fijne Ray Moisture Shampoo, Moisture Mask en een serum. Ideaal voor de juiste reiniging en verzorging van normaal tot gekleurd haar.