Onze kappers

Specialisten en liefhebbers
Home  /  Kappers  /  Onze kappers

Door jarenlange ervaring van onze haarstylisten,  hebben zij allemaal hun eigen specialisme goed kunnen ontwikkelen, juist de enorme persoonlijke expertise maakt dit team zo bijzonder. Voor iedere klant is er de juiste stylist die jou het vertrouwen zal geven in de juiste coupe, kleur, make-up of productinformatie.

Ray

Masterstylist / eigenaar

Is als enig kind opgegroeid in een echt ‘kappersgezin’. Heeft als knip en kleurspecialist door Amsterdam en Haarlem gezworven. Om uiteindelijk, alweer ruim 20 jaar geleden in de salon van z’n ouders (de grondleggers van deze salon) z’n creativiteit te tonen. Ray is nog steeds regelmatig onderweg naar het zoeken van de juiste trends in haarmode. Londen, Parijs, New York, Las Vegas en Barcelona zijn de steden waar hij zijn inspiratie vindt.  Persoonlijk kleuradvies met een daarbij horende coupe creëren is zijn specialiteit. Hoe je je kapsel ook thuis zo mooi kan houden, kan hij je als geen ander eigen maken!

Laura

Haarwerkspecialist / visagist / eigenaar

Na een aantal jaar in de verpleging te hebben gewerkt, kwam zij via Ray in het kappers & haarwerk vak terecht. De combinatie van medisch en cosmetisch is voor Laura de meest ideale. Als zelfstandig hoofdhuidconsulente heeft zij vaktechnische trainingen voor collega kappers verzorgd. Om hen te informeren over haar en hoofdhuidproblemen bij hun klanten. Daarnaast is zij omgeschoold tot kapster/ haarwerkspecialist. Vele opleidingen, cursussen en specialisatietrainingen volgden waardoor zij nu een wel héél complete haarwerkcollectie, vakkennis en veel service kan bieden. De haarwerksalon heeft een eigen plek binnen het bedrijf en is gevestigd naast de kapsalon. Discretie, privacy in een prettige sfeer zijn de uitgangspunten. In haar eigen atelier vermaakt zij de haarwerken of past deze aan, aan de wensen van de klant. Haarwerk kan een oplossing zijn bij haaruitval door chemotherapie, alopecia of bij hormonale haarproblemen. Laura is tevens gediplomeerd visagiste en werkt vrijwillig als workshop assistent voor Look Good, Feel Better in het Rode Kruis ziekenhuis in Beverwijk.

Laurien

Haarstylist / kleurspecialist / hoofdhuidspecialist

Zorgt altijd voor de juiste balans in coupe en kleur. Als Redken Specialist opgeleid, waardoor zij alle ins & outs vanuit Redken altijd iets eerder krijgt…
Daarbij heeft zij zich verdiept in haar en hoofdhuid problemen. Je kunt dus bij Laurien ook altijd terecht voor een hoofdhuid & haaranalyse. In een aparte ruimte vergroten wij met de Mediceuticals dermascoop de huid 200 x. Na een uitgebreide analyse geeft zij jou een advies die een oplossing kan bieden of duidelijkheid kan geven bij klachten als haaruitval, jeuk, eczeem,  allergieën en hormonale hoofdhuidklachten.

Jenny

Haarstylist / make-up artist / extensionspecialist

Is één van de specialisten  in haarverlenging en hairextensions. Heeft veel gevoel voor haarmode, styling en make-up. Met een luisterend oor en de juiste feedback ontstaan bij haar de mooiste coupes. Haar passie is make-up. Mede daardoor organiseert zij regelmatig workshops en trenddagen in de salon. Ook wordt zij als visagist en haarstylist regelmatig gevraagd mee te werken in speelfilmproducties en is zij één van de vaste visagisten van de hit-musical Soldaat van Oranje.

Debby

Officemanager

Ooit begonnen in de pedagogische sector, heeft Debby door een carrière switch ons team uitgebreid. Zij regelt alle administratieve zaken in en om onze salons.
Zij verwerkt de declaraties en houdt contact met de zorgverzekeringsmaatschappijen voor onze klanten, na aankoop van pruiken, haarstukken en alternatieve hoofdhuidbedekkingen.
Ook is Debby uw gastvrouw en contactpersoon bij workshops in de haarwerksalon. Doel daarvan is het samenbrengen van mensen die om wat voor een reden dan ook, een haarwerk/ pruik dragen. Jezelf mooi voelen, mogelijkheden ontdekken m.b.t. mode en make-up in een huiselijke maar discrete sfeer, is daarbij ons uitgangspunt.

Patricia

Haarstylist

Meer dan 15 jaar werkzaam bij Ray. Klassiek geschoold met oog voor de trends van nu! Dus zelfs voor een permanent draait zij haar handen niet om! Zij zorgt dat iedere klant op zijn of haar gemak bij haar in de stoel zit. Als moeder van een dochter is ze een kei in het knippen en vlechten van kinderen, maar zeker ook hun moeders! Echt gespecialiseerd is zij in het creëren van mannencoupes, uiteraard met de juiste uitleg van de gebruikte  producten en de verzorging voor thuis.

Josien

Haarstylist / haarwerkspecialist

Josien is van alle markten thuis. Als kapster is zij haar carrière begonnen, heeft door veel te reizen haar horizon verbreedt en kwam tot de conclusie dat zij meer wilde. Als knoopster bij de Nederlandse Opera heeft zij het ambacht ‘pruiken maken’, zich eigen gemaakt en is daarbij óók nog visagiste / grimeur / schoonheidsspecialiste. Zij heeft bij verschillende films backstage meegewerkt en is ook een vast gezicht in de coulissen van het ‘Holland Festival’ in Amsterdam. Josien is werkzaam in de haarwerksalon als haarwerkspecialiste maar je kan haar ook zeker tegen komen in de kapsalon.

Hilbersplein 27-29, Beverwijk

Loop gerust even binnen. Bel 0251 234041 voor een afspraak of maak een online afspraak.

Online afspraak maken

Openingstijden

  • Maandag GESLOTEN
  • Dinsdag 9.00 - 17.30
  • Woensdag 9.00 - 17.30
  • Donderdag 9.00 - 17.30
  • Vrijdag 9.00 - 19.00
  • Zaterdag 9.00 - 16.00

De kapsalon werkt mét en zonder afspraak. In de haarwerksalon en make-up studio werken wij altijd op afspraak.