Onze kappers

Specialisten en liefhebbers
Home  /  Kappers  /  Onze kappers

Door jarenlange ervaring van onze haarstylisten,  hebben zij allemaal hun eigen specialisme goed kunnen ontwikkelen, juist de enorme persoonlijke expertise maakt dit team zo bijzonder. Voor iedere klant is er de juiste stylist die jou het vertrouwen zal geven in de juiste coupe, kleur, make-up of productinformatie.

Ray

Masterstylist, Eigenaar

Is als enig kind opgegroeid in een echt ‘kappersgezin’. Heeft als knip en kleurspecialist door Amsterdam en Haarlem gezworven. Om uiteindelijk, alweer ruim 30 jaar geleden in de salon van z’n ouders (de grondleggers van deze salon) z’n creativiteit te tonen. Ray is nog steeds regelmatig onderweg naar het zoeken van de juiste trends in haarmode. Londen, Parijs, New York, Las Vegas en Barcelona zijn de steden waar hij zijn inspiratie vindt.  Persoonlijk kleuradvies met een daarbij horende coupe creëren is zijn specialiteit. Hoe je je kapsel ook thuis zo mooi kan houden, kan hij je als geen ander eigen maken! Ben jij diegene met onrustige en weerbarstige krullen? Volgens de CG-Methode en behulp van de producten van Boucleme dansen jouw krullen de salon weer uit.

Ray raakt o.a. geïnspireerd door de producten van Kevin.Murphy en Eleven Australia.  Hun visie op de wereld en willen verbeteren van de aarde door simpele oplossingen komen samen in hun producten. Alle verpakkingen zijn gerecycled. Parabeen en sulfaatvrij. Vegan, Cruelty Free en opgebouwd uit de meeste natuurlijke ecologische grondstoffen van Australië. Om zijn cliënten nog meer stylingtools te geven, heeft Ray een 12-tal haarproducten onder z’n eigen label (RAY) ontwikkeld. Ben jij toe aan nieuwe haarinspiratie? Ray zorgt voor een nieuwe kijk op jouw haar.

Laura

Haarwerkspecialist, Visagiste, Extension-specialiste, Eigenaar

Na een aantal jaar in de verpleging te hebben gewerkt, kwam zij via Ray in het kappers & haarwerk vak terecht. De combinatie van medisch en cosmetisch is voor Laura de meest ideale. Als zelfstandig hoofdhuidconsulente heeft zij vaktechnische trainingen voor collega kappers verzorgd. Om hen te informeren over haar en hoofdhuidproblemen bij hun klanten. Daarnaast is zij omgeschoold tot kapster/ haarwerkspecialist. Vele opleidingen, cursussen en specialisatietrainingen volgden waardoor zij nu een wel héél complete haarwerkcollectie, vakkennis en veel service kan bieden. De haarwerksalon heeft een eigen plek binnen het bedrijf en is gevestigd naast de kapsalon. Discretie, privacy in een prettige sfeer zijn de uitgangspunten. In haar eigen atelier vermaakt zij de haarwerken of past deze aan, aan de wensen van de klant. Haarwerk kan een oplossing zijn bij haaruitval door chemotherapie, alopecia of bij hormonale haarproblemen. Laura is tevens gediplomeerd visagiste en werkt vrijwillig als landelijk workshop-assistent voor Look Good, Feel Better in o.a. het RKZ in Beverwijk.

Binnenkort komt een droom van Laura uit! Haar eigen ontworpen haarstukken worden wereldwijd uitgeleverd. Een unieke samenwerking met één van meest toonaangevende haarwerkleveranciers in Duitsland. Deze haarwerken zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen die problemen ondervinden van Alopecia Frontalis, en nog geen gepaste oplossing hebben gevonden voor hun haarprobleem.

Laurien

Haarstylist / kleurspecialist / hoofdhuidspecialist

Zorgt altijd voor de juiste balans in coupe en kleur. Als Mediceuticals Specialist opgeleid, waardoor zij alle ins & outs vanuit Mediceuticals altijd iets eerder krijgt…
Daarbij heeft zij zich verdiept in haar en hoofdhuid problemen, d.m.v. de opleiding Dermatologie Kappers.  Je kunt dus bij Laurien ook altijd terecht voor een hoofdhuid & haaranalyse. In een aparte ruimte vergroten wij met de Mediceuticals dermascoop de huid 200 x. Na een uitgebreide analyse geeft zij jou een advies die een oplossing kan bieden of duidelijkheid kan geven bij klachten als haaruitval, jeuk, eczeem,  allergieën en hormonale hoofdhuidklachten. Door het volgen van vele trainingen, workshops en cursussen (huid & haar) heeft zij samen met Laura dé ervaring gekregen dat zelfs dermatologen regelmatig hun expertise aanvragen.

Ook voor het juist make-up advies of bruidsmake-up ben je bij Laurien in ervaren handen.

Debby

Officemanager

Ooit begonnen in de pedagogische sector, heeft Debby door een carrière switch ons team uitgebreid. Zij regelt alle administratieve zaken in en om onze salons.
Zij verwerkt de declaraties en houdt contact met de zorgverzekeringsmaatschappijen voor onze klanten, na aankoop van pruiken, haarstukken en alternatieve hoofdhuidbedekkingen.
Ook is Debby uw gastvrouw en contactpersoon bij workshops in de haarwerksalon. Doel daarvan is het samenbrengen van mensen die om wat voor een reden dan ook, een haarwerk/ pruik dragen. Jezelf mooi voelen, mogelijkheden ontdekken m.b.t. mode en make-up in een huiselijke maar discrete sfeer, is daarbij ons uitgangspunt.

Patricia

Haarstylist, Men’s style specialiste

Meer dan 20 jaar werkzaam bij Ray. Klassiek geschoold maar nog “in” voor de trends van nu! Dus zelfs voor een permanent draait zij haar handen niet om! Zij zorgt dat iedere klant op zijn of haar gemak bij haar in de stoel zit. Als moeder van vier kinderen, is ze een kei in het knippen en vlechten van kinderen, maar zeker ook hun moeders!

Echt gespecialiseerd is zij in het creëren van de classic barber-looks, uiteraard met de juiste uitleg van de gebruikte  producten en de verzorging voor thuis. Patricia is dol op de stylingproducten van ons “private label” RAY. Ben jij toe aan een nieuwe look, of weet jij niet hoe je haar te stylen met de juiste tools? Laat je dan inspireren door de jarenlange ervaring van onze Patricia.

Louise

Haarstyliste, Haarwerkspecialiste, Coloriste

Deze creatieve duizendpoot heeft in heel Noord-Holland haar sporen als haarstyliste al verdient. Als een  echte levensgenieter is zij heel goed op de hoogte hoe (haar)mode op dit moment in het uitgaanscircuit eruit ziet. Kleuren, en vooral het werken met low en –highlights geeft haar heel veel voldoening, door lang haar nog mooier te maken. Ook is zij opgeleid tot Eleven Australia GURU. Daardoor heeft zij heel veel kennis en ervaring in de producten van deze prachtige Vegan Friendly, haarproducten. Bij Louise is lang haar, nooit lang genoeg. Dé reden dat zij zeer ervaren is in lang haar d.m.v. hair-extensions(Great Lengths)  en hairweaving (Natural Hair)

Als haarwerkspecialiste is Louise een fijne back-up voor Laura en Karin, en daardoor ook regelmatig te vinden in de haarwerksalon.

Martine

Haarstyliste, High-light specialiste

Enthousiast, vrolijk, lief, geduldig en met volle aandacht naar onze gasten is Martine helemaal in de salon op haar plek. Modern, klassiek, elke stijl van coupe en kleur beheerst zij.  Zonder haar eigen identiteit te verliezen. Door een goed en duidelijk voorgesprek zal ze het mooiste uit jezelf halen. Door haar ervaring als leidinggevende ook een prima teamplayer in onze salon. Door haar geduld is zij een geweldige haarstyliste voor onze jongste gasten.

Beleving in onze was-massage stoelen ervaar je op een kalme en serene manier. Advies van de juiste verzorging krijg je er uiteraard bij, zonder het verwen-moment te verliezen. Na afloop verzorgt zij je een heerlijk verse muntthee of cappuccino, voordat zij met de coupe aan de slag gaat.

Karin

Haarwerkspecialiste

Karin is met haar jarenlange kapperservaring zich nu geheel gaan richten op het vak als haarwerkspecialiste. Zowel diegene die door medicatie als door een vorm van Alopecia zijn of haar haar verliezen kan zij voorzien van het juiste advies. Niet alleen het adviseren en aanmeten van een haarwerk, pruik of haaraanvulling, ook het onderhoud, aanpassingen en reparaties is voor haar dagelijks werk. Door haar kapperservaring zal zij ook vaak diegene zijn die het eigen haar, in onze haarwerksalon kan kleuren en voorzien van de juiste coupe. Karin is duidelijk en heeft een luisterend oor, zeker wanneer haar cliënten nog onzeker zijn over de keuzes die zij willen maken, en de onduidelijkheden die er bij haarverlies nog zijn….

Deborah

Haarstyliste

Deze sportieveling is de nieuwste creatieveling in het team van Ray. Deborah heeft veel ervaring opgedaan in diverse salons in de IJmond én Amsterdam. Ook heeft zij haar kennis een jaar lang overgedragen als lerares op de kappersopleiding. Kleuren, knippen en styling, niets is haar te gek. Werkt graag met lang haar, zowel het knippen en onderhouden, als het plaatsen van prachtige high-lights of balayage. Haar doel: iedereen nog te mooier maken, zowel innerlijk als uiterlijk en jouw persoonlijkheid te versterken.

Deborah volgt op dit moment een speciaal trainings-traject via Kevin.Murphy in Rotterdam. Na een jaar lang intensieve training en begeleiding, mag zij zich uiteindelijk “Session.Salon Specialiste” noemen. Gespecialiseerd in echt alles omtrent het merk en filosofie van Kevin.Murphy. Één van de meest toonaangevende haarcosmetica-brands in de wereld.

Hilbersplein 27-29, Beverwijk

Loop gerust even binnen. Bel 0251 234041 voor een afspraak of maak een online afspraak.

Online afspraak maken

Openingstijden

  • Maandag GESLOTEN
  • Dinsdag 9.00 - 17.30
  • Woensdag 9.00 - 17.30
  • Donderdag 9.00 - 17.30
  • Vrijdag 9.00 - 19.00
  • Zaterdag 9.00 - 16.00

De kapsalon werkt mét en zonder afspraak. In de haarwerksalon en make-up studio werken wij altijd op afspraak.