Skip to main content

Damespruiken

Niet van echt te onderscheiden

Van veel klanten horen wij bij hun eerste bezoek in onze salon, ‘ik ben hier in een wereld waarvan ik geen idee had, dat die er was!’ Er zijn zo veel mogelijkheden in modellen, kleuren en binnenwerk.

We hebben het dan nog niet over de keuze tussen echt haar, synthetisch haar, een speciale hitte bestendige vezel of cyberhair. Wij kunnen het allemaal leveren.

Het is heel belangrijk dat we goed kijken welke mogelijkheden passen bij de individuele klant

Om iedere klant de beste keuze te laten maken, werken we in onze salon met zicht zendingen. Dit houdt in dat we wél heel veel voorbeelden / voorraad hebben, maar daarnaast zijn er nog zó veel meer mogelijkheden die wij allemaal willen bieden. We laten van verschillende leveranciers diverse haarwerken komen die vrijblijvend gepast mogen worden. Op deze manier kunnen we álles laten zien en zijn er voor alle partijen geen verplichtingen.

Iedere vrouw is anders

De één is iedere dag echt wel even bezig het haar in model te brengen, de ander doet snel een staart in en rent de deur uit. Dat is precies waarom het zo belangrijk om tijdens het eerste informatieve gesprek te bespreken wat de wensen én de mogelijkheden zijn. Goed luisteren wat het beste bij jou als klant past en alle mogelijkheden open houden. Als eerste moet het draagcomfort goed zijn, dus meten we de maat en zorgen voor een goede pasvorm. We bekijken de kleur, wil je een uitgroei óf juist niet! Highlights, lowlights, verschillende nuances of juist een overloop kleur van licht bovenop tot een iets donkerder nekpartij. Of misschien een natuurlijk grijs verloop. Lange lengtes, lagen, een langere lok, een diagonale boblijn of een korter koppie. Draag je het uit je gezicht of achter het oor. Misschien toch meer over het oor heen.

Wat doe je in het dagelijks leven?

Heb je een intensieve baan, sport je veel, zit je iedere dag op de fiets of zijn er andere omstandigheden die invloed kunnen hebben op het haarwerk. Waarom ga je een haarwerk of haarstuk dragen? Is dat tijdelijk, een langere periode of misschien wel voor altijd? Hoe handig ben je met je haar, wat doe je er normaal gesproken altijd mee? Heb je een budget? Wil je niet zo veel geld uitgeven, of misschien juist wel. Hoe ben je verzekerd, wat krijg je vergoed via de zorgverzekeraar? Al deze zaken nemen we mee in het uitzoeken van een pruik / haarwerk.

Na het informatiegesprek plannen we de volgende afspraak om te gaan passen

Dan staat er een ruime hoeveelheid aan haarwerken klaar waar je een keuze uit kan maken. Het haarwerk wat het meest ‘eigen’ voelt kan je direct meenemen of wordt (kosteloos) gereserveerd tot het moment dat je het nodig hebt. Ieder haarwerk wordt altijd nog even nagelopen en/ of geknipt. Ons uitgangspunt is dat je ‘jezelf moet herkennen in de spiegel’, dat bereik je door die persoonlijke finishing Touch!

Het verzorgingspakket, paskop en de was instructie leveren wij inclusief. Deze plannen zo’n 2 weken na de aankoop van je haarwerk om je alles uit te leggen over het wassen en stylen / in model brengen. Zo kan je je haarwerk prima zelf verzorgen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om dat door ons in de salon te laten doen.

Wanneer je kiest voor een op maat gemaakt haarwerk, dan is ook de begeleiding en ondersteuning ‘op maat gemaakt’. Afhankelijk van wat je gekozen hebt zorgen wij dat je helemaal op de hoogte bent van hoe je je haarwerk moet verzorgen en onderhouden, bevestigen en kan modeleren.

Ons uitgangspunt is dat je ‘jezelf moet herkennen in de spiegel’