Skip to main content

Een persoonlijke zoektocht naar jouw tweede kapsel

Een heel of gedeeltelijk haarwerk is noodzakelijk als er geen of onvoldoende eigen haar is. Dit kan tijdelijk zijn maar ook voor een langere periode of zelfs voor altijd. Veel mensen maken dan gebruik van een (totale) haaraanvulling. Net zoals je je eigen haar op een speciale manier verzorgd, doet je dat ook met het haarwerk. Zo heb je zolang mogelijk plezier van je “tweede kapsel”.

“De intake in onze haarwerksalon is altijd gratis en vrijblijvend, maar belangrijker nog; persoonlijk en vertrouwd. Ben je niet in de gelegenheid naar ons te komen door omstandigheden, dan komen wij natuurlijk met alle liefde naar jou toe!”

Laura van den BergEigenaar en haarwerkspecialist
Dames pruiken

Er is een grote diversiteit in dames haarwerken. De belangrijkste keuze is echt of synthetisch haar. Maar er zijn daarnaast nóg zoveel mogelijkheden die wij allemaal onder de loep nemen om tot de juiste keuze te komen.

Heren pruiken

Een haarwerk om een dunner wordende kruin te camoufleren of een heel haarwerk omdat je een behandeling met medicatie moet ondergaan. Het allerbelangrijkste is dat het haarwerk niet van echt te onderscheiden is en/ of naadloos overloopt in het eigen haar. Het is allemaal mogelijk.

Haaruitval

Door verschillende haar en/ of hoofdhuidziekten kan haaruitval ontstaan. Ook door de bijwerkingen van diverse medicatie of andere oorzaken kan dit probleem ineens de kop op steken. Vaak denken mensen dat zij de enige zijn met hoofdhuidproblemen, niets is echter minder waar. Misschien kunnen wij je hierin adviseren en/ of ondersteunen.

Chemotherapie

Hoe ingrijpend is het om in heel korte tijd je haar te verliezen t.g.v. de behandeling die je ondergaat… En dan? Wil je een haarwerk gaan dragen of liever mutsjes en mooie sjaals, misschien is een combinatie hiervan wel iets wat bij je past. Belangrijk is in ieder geval dat je jezelf herkent in de spiegel!

Syntetische pruiken

Tegenwoordig zijn synthetische haarwerken van een prachtige kwaliteit én niet van echt te onderscheiden. Het gemak dat je haar altijd goed zit en het heel simpel is qua onderhoud. In heel veel verschillende modellen, kleuren, lengtes, maten en binnenwerk. Ook in diverse prijsklasse ’s.

Pruiken van haar

Soms is er maar een keuze….. Echt haar….Wil je een natuurlijke valling, ga je voor lengte en vrijheid in styling.We hebben een grote keuze in prachtige haarwerken van verschillende haarsoorten. We gaan op zoek naar die ene die helemaal ‘eigen’ voelt.

Overige hoofdbedekking

Wanneer je geen haarwerk wilt / kan dragen, óf wil je een comfortabel alternatief? Dan hebben wij in onze salon ook een grote collectie mutsjes, petjes, Buff’s en sjaals.

Haaraanvulling

Soms is een beetje volume precies genoeg, een wat vollere lengte of irriteert die openvallende kruin steeds maar weer. Schijnt de hoofdhuid wel heel erg door het haar heen of zit er een duidelijk dunne of kale plek op het hoofd. Misschien is haarstuk/ haaraanvulling (evt. op maat gemaakt) dan precies dat beetje extra haar wat je zelf mist.

Pruiken op maat

Maathaarwerk wordt precies op uw maat gemaakt, door een mal te maken van uw hoofd. Hierop worden alle persoonlijke details aangegeven. Een maathaarwerk op maat gemaakt is handwerk en een intensief en precies proces.

Verzekering

De vergoedingsmogelijkheden zijn per verzekeringsmaatschappij verschillend. Iedereen die om medische redenen haarwerk draagt, heeft recht op een basis vergoeding. Deze wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland dus wij regelen de declaratie van het haarwerk/ haarstuk of hoofdhuidbedekking met de zorgverzekeraar.

Veelgestelde vragen

In de informatie gesprekken die wij met onze klanten hebben, komen vaak dezelfde vragen terug waar veel mensen benieuwd of soms onzeker over zijn. Daarom hebben wij de meest voorkomende vragen voor u op een rijtje gezet.

Certificering

Als lid van de Sectie Haarwerken van de ANKO voldoen wij aan diverse eisen om te mogen leveren via de zorgverzekeraars. Wij onderscheiden ons hiermee door deskundigheid en professionaliteit. Onze producten leveren wij volgens de vastgestelde leveringsvoorwaarden en gedragscode.

Stichting Haarwensen

Veel kinderen die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden, zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen.