Skip to main content

Gelegenheids make-up

Of bruidsmake-up, een specialiteit in onze salon

In de make-up studio kunt u voor allerlei soorten make-up adviezen terecht. Een specialiteit in onze salon is de bruidsmake-up / gelegenheidsmake-up.

Uw trouwdag / feest begint bij Ray van den Berg kappers en de make-up studio. Een ideale combinatie.

Persoonlijke aandacht

Uw trouwdag / feest begint bij Ray van den Berg kappers en de make-up studio. Een ideale combinatie. Uw haar en make-up perfect op elkaar afgestemd op de bruidskleding én de sfeer die u (en uw partner) deze dag willen uitstralen. Van een zeer natuurlijke tot een uitbundige look. Alles is mogelijk.

Ook de eventuele getuigen en ouders van het bruidspaar staan deze dag iets meer in de belangstelling en hebben met een strakke dagplanning te maken.

Ook voor hen is het prettig de hele dag een passende uitstraling te hebben met behulp van één van onze visagisten.

Bruidsarrangement

In ons bruidsarrangement is een proef make-up opgenomen én de make-up voor de dag zelf. In alle rust overlegt u ruim voor de geplande datum met uw kapper en uw visagist hoe u gewenste uitstraling moet zijn. Al uw wensen kunt u kenbaar maken en samen nemen we tijdens het proefkapsel en een proef make-up de verschillende mogelijkheden met elkaar door. De kleuren van het bruidsboeket en/of de kledingkleur van uw partner kunnen daar bijvoorbeeld een leidraad bij zijn.

De kosten die wij voor het bruidsarrangement in rekening brengen zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de tijdsplanning van uw trouwdag. Informeert u gerust naar onze mogelijkheden.