Skip to main content

Great Lenghts Hairextensions

de beste kwaliteit extensions

In onze salon maken we gebruik van verschillende systemen om het haar te verlengen en/of aan te vullen. Daarbij maken we vooral gebruik van Great Lengths extensions.

De extensions zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en ruim 56 kleuren. Daarnaast kunnen we de extensions ook nog toepassen met krul én in verschillende diktes.

De beste kwaliteit hairextensions

We werken met de nieuwste technieken en de beste kwaliteit extensions. Wij maken gebruik van 100% écht, geschubd haar. Het hechten van de extensions aan het eigen haar gebeurt door middel van een bond. Deze bond is gemaakt van verschillende polymeren met een structuur die gelijk is aan het menselijk haar en daardoor verkrijgen we een goede samensmelting die bijna onzichtbaar is.

De extensions zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en ruim 56 kleuren. Daarnaast kunnen we de extensions ook nog toepassen met krul én in verschillende diktes. Ook zijn de extensions in 5 verschillende lengtes te verkrijgen (20, 30, 40, 50 en 60 cm.) Dit betekend dat extensions toegankelijk zijn voor mensen met allerlei verschillende haartypen, zelfs in heel dun en fijn haar.

Great Lengths haar vindt zijn oorsprong bij de Indiase tempels. Mensen schenken uit dankbaarheid hun haar. De tempels verkopen het haar aan Great Lengths, waardoor zij scholen, ziekenhuizen en andere charitatieve doelen stichten en steunen.

De gemiddelde tijd dat Great Lengths hairextensions in het haar kunnen blijven is ca. 2 tot 5 maanden. Dit is afhankelijk van de gebruikte extensions en de kwaliteit van uw eigen haar. Maar vooral hoe je met je haar omgaat.

Trendy vormen, uitlopende punten (ombre kleuringen of balayage), asymmetrische lijnen of een spannend voller model. Tegenwoordig is men trots om extensions te dragen. Dat blijkt wel uit de vele enthousiaste celebraties! In de film, tv en mode industrie, in binnen en buitenland, is er bijna niemand die geen extensions of haaraanvulling draagt!

Hoe werkt Great Lenghts?

Het haarvermeerdering systeem van Great Lengths bestaat uit hairextensions / hairtransfers.

Aan de top is een minuscuul klein kunststofje voor de bevestiging. Het systeem blijkt uniek in zijn kwaliteit door het 100% natuurhaar en de aanwezigheid van de natuurlijke haarschubjes. Keurig in groeirichting gesorteerd. Ook de aanhechting aan het eigen haar is uniek door de bevestiging met polymeren. Dit kunststofje heeft nagenoeg de eigenschappen van ons eigen haar. Daardoor voegt het heel makkelijk in het eigen haar.

Wil je voor een speciale gelegenheid of de feestdagen een apart kleur- of lengte- effect in je haar, vraag ons om advies. In korte tijd wordt dit effect aangebracht en veranderen is gemakkelijk. Het kleurenpalet is onuitputtelijk met meer dan 50 kleuren. Kies je eigen uitstraling!

Experimenteer gerust, want je eigen haar wordt niet chemisch behandeld.