Skip to main content

Pruiken op maat

Uw pruik op maat gemaakt

Het kiezen van het juiste haarwerk is een belangrijke beslissing. Soms is het moeilijk om nu net dat ene haarwerk te vinden die 100% voldoet aan jou wensen en verwachtingen. Dan zou het zomaar zo kunnen zijn, dat een op maat gemaakt haarwerk de beste keuze is. Maathaarwerk wordt precies op jouw maat gemaakt, door een mal te maken van het hoofd. Hierop worden alle persoonlijke details aangegeven.

Een maathaarwerk op maat gemaakt is handwerk en een intensief en precies proces. Het duurt 8 tot 12 weken voordat het klaar is, er bestaat dan maar één specifiek haarwerk met jouw hoofdvorm en wensen. Daardoor zal dit haarwerk altijd kostbaarder zijn.

Kiezen

Men kiest voor maathaarwerk als men een afwijkende hoofdvorm of een gedeeltelijk haarstuk nodig heeft. Of zoals bij kinderen met een kleine maat maar waarbij het haarwerk helemaal perfect moet zitten voor normale bewegingsvrijheid en optimaal draagcomfort. Ook heren haarwerk wordt vaak op maat gemaakt. Het is namelijk afhankelijk van de mate van kaalheid hoe groot het haarwerk moet zijn. En dat is bij iedereen verschillend.

We gaan stap voor stap bespreken wat het beste bij jouw situatie past

Wat doe je voor werk, sport je veel, heb je specifieke hobby’s, wat verwacht je van het draagcomfort. Wil je het zelf op en af kunnen zetten of moet het permanent bevestigd worden. Wil je het zelf kunnen stylen of juist niet. En natuurlijk de belangrijkste vraag: moet het van echt haar gemaakt worden of kies je liever voor een synthetische vezel. Al dat soort dingen nemen we zorgvuldig door. Ieder haarwerk heeft zijn eigen specifieke eigenschappen waardoor het ene beter bij je past dan het andere.

Keuzes

Naast maathaarwerk van echt haar leveren wij ook haarwerken die gemaakt zijn van:

  • Cyberhair
  • Vital hair
  • Hitte bestendige kunstvezel

De keuze voor één van deze mogelijkheden is afhankelijk van wat je verwacht en je leefgewoonten. Deze zullen wij bij het intake gesprek uitgebreid bespreken om tot een juiste keuze te komen.