Skip to main content

Professionele make-up studio

De finishing touch van jouw look

Wij als haarstylisten kunnen je een geweldige haarkleur adviseren, de perfecte coupe creëren, en je de beste styling technieken leren om je coupe ook thuis perfect in model te krijgen…Maar als jouw make-up niet past bij jouw nieuwe haarstijl, is het gewenste effect veel minder groot.

Uitstraling wordt bepaald door een perfecte balans van de haarstijl, gekozen haarlengtes, haarkleur(en), styling van kapsel maar ook van kleding en accessoires. De finishing touch is de make-up.

Behandelingen

In onze salon zetten wij de puntjes op de i. Het harsen of epileren van de wenkbrauwen, het verven van de wenkbrauwen en/of wimpers. Het ontharen van de kin en/of bovenlip.

Ook het verlengen van de wimpers behoren allemaal tot de mogelijkheden.
Een bezoek aan de kapsalon kunt u dus gemakkelijk combineren, dit scheelt u een bezoek aan de schoonheidsspecialist! Ook kunt u bij ons terecht voor een persoonlijke en tailor-made make-up training. In 1 ½ uur leert u tips en trucs die uw dagelijkse make-up of deze een speciale gelegenheid helemaal af maken.

Make-Up-Studio-Amsterdam-Ray-Van-Den-Berg

Producten

Wij werken met professionele make-up. Deze producten worden bijvoorbeeld ook gebruikt in theaters en op filmsets. Door de hoge kwaliteit van de verschillende producten heeft u minimale make-up nodig voor een groots effect.

Het is daardoor zeer goed te gebruiken bij een prachtige make-up die u dagelijks kan aanbrengen, waarbij u een natuurlijke uitstraling houdt.

Natuurlijk kan deze look gemakkelijk omgetoverd worden naar een prachtige uitgaansmake-up. De producten en kleuren zijn prima met elkaar te mengen en hebben een zeer goede houdbaarheid.

Gelegenheids make-up

In de make-up studio kunt u voor allerlei soorten make-up adviezen terecht. Een specialiteit in onze salon is de bruidsmake-up / gelegenheidsmake-up. Uw trouwdag / feest begint bij Ray van den Berg kappers en de make-up studio.