Skip to main content

Popbands

Hoezo, is een haarelastiekje, gewoon een haarelastiekje?

In onze salon proberen we naast helemaal Up to date te zijn, met de fijnste haarproducten en tools. Ook oog te hebben voor de zogenaamde ‘gadgets’ op haar gebied. En zo kan je nu ook het ‘perfecte’ haarelastiekje bij ons vinden. Want die perfecte ‘hair-do’ die je ’s morgens zorgvuldig in elkaar hebt gedraaid, moet natuurlijk wél blijven zitten! Nu zijn Ray en ik best kritisch en zetten écht niet zomaar iedere trend, prominent op onze toonbank.

Zo hebben we de Invisibobbles al een poosje in de salon.

Verkrijgbaar in vele kleuren en verschillende maten. Als eerste waren daar de normale. Het deed me een beetje denken aan de ouderwetse telefoondraden. Hartstikke handig voor lang haar om daar een staart of knot met te maken die ‘huisvast’ bijft zitten. Later kwamen daar ook nog de kleine “nano” variant bij (handig bij kinderen, heel dun haar of kleine staartjes) en een dikke, iets grotere bobble, geschikt voor dik / zwaar haar. We verkopen ze nog steeds en ik kan ze zeker aanraden bij wat zwaarder haar. Zelfs bij sporten blijft je haar prima op zijn plek zitten. inmiddels blijkt ook dat de normale invisibobble het meest verkocht wordt.

Nu zijn onze kids wel eens ‘lijdend voorwerp’ in ons ‘vergelijkend waren onderzoek’ en deze keer was onze dochter Dané van 6 jaar aan de beurt. Want ook zij had al die leuke elastieken lintjes met een knoopje gespot bij diverse winkelketens. Nu zitten die meestal ver onder de prijs waar wij dat soort producten voor moeten ínkopen en zo laten wij vaak deze super hippe haaraccessoires voor wat ze zijn en verkopen die dus niet in onze salon.

Maar toen kwamen we iets bijzonders tegen...

“Lau, wat vindt je hiervan?!” begon Ray en liet me een aantal pakjes met catchy elastiekjes zien. De mooiste elastisch, gekleurde lintjes met leuke prints en glimmertjes…. We konden zelf al bijna niet kiezen! Je snapt, onze dochter was door het dolle en wist bijna niet welke ze de mooiste vond! Ok, ze mocht 2 pakjes, zodat ze nu bij iedere outfit een passende Popband® heeft.

Maar…. Wat is nu het bijzondere van de Popband®, in vergelijking met andere haar elastieken, bijvoorbeeld de Invisibobbles?

Ik vind ze vooral prettig in fijn haar, zoals onze dochter Dané heeft. Ze gaan héél makkelijk uit het haar, als je ze zélf uit haalt. Terwijl ze de staart of knot supergoed op z’n plek houden. Het haar knoopt niet rondom het elastiek en ook na het zwemmen is het heel gemakkelijk uit te halen. Maar het glijdt NIET uit zichzelf uit. In tegendeel zelfs!

De kleurtjes en het knoopje maken het wel wat zichtbaarder, maar dat is in dit geval dan ook de bedoeling! Als je elastiek kwijt wilt, of je wilt juist een elastiekje bij je dragen voor later op de dag, is het ook super coole armcandy! Het elastiek blijft ook na regelmatig gebruik in model en de stretch verminderd niet.

De prijs is wel hoger dan een normaal elastiek, nl. € 12.95 voor een pakje waar er 4 stuks in verschillende kleuren / printjes in zitten. Ik vind het daarom wel een haaraccessoires om zuinig op te zijn. Wij zijn er wél heel enthousiast over omdat je merkt dat je hier voor een betere kwaliteit betaald. Daardoor hebben ze bij ons een plek op de toonbank gekregen en zijn deze super coole haar elastieken te koop in onze salon! Het fijne is ook dat deze bandjes prima te gebruiken in extensionhaar, haarwerk of in combinatie met een haarstuk.

Kunnen we je ergens mee helpen?

“Ben jij door omstandigheden toe aan een heel of gedeeltelijk haarwerk? Dat is natuurlijk niet niks en wij kunnen dan ook heel goed begrijpen als je met allerlei vragen zit. Weet dat wij je graag op weg helpen, du neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord of nodigen je van harte uit in onze haarwerksalon.”

Laura van den BergEigenaar en haarwerkspecialist